Loona965643
19 days agoRising Novice
aktualizacja
Hej, po ostatniej aktualizacji mam taki problem (zdjęcie). Co zrobić?
Hej, po ostatniej aktualizacji mam taki problem (zdjęcie). Co zrobić?
Hej Loona965643
Po pierwsze sprawdź aktualizacje systemu i pobierz najnowsze sterowniki dla swojej karty graficznej.
Następnie wyczyść pamięć podręczną EA app oraz napraw grę.
Daj znać jak poszło.
Wszystko prócz pamięci robiłam wcześniej. Ale pamięć również nie pomaga.
Sprawdź jeszcze działanie gry z poziomu nowego konta administratora i daj znać jak poszło.
nadal ten sam błąd z innego konta
Sprawdź jeszcze czy karta graficzna się nie poluzowała. Dodatkowo wykonaj czysta instalację sterowników karty - odinstaluj i zainstaluj sterowniki.
W przypadku zainstalowania nowych sterowników bez uprzedniego usunięcia starych (czyli bez czystej instalacji) mogą wystąpić problemy z grafiką.
Aby je wyeliminować, spróbuj usunąć z komputera wszystkie sterowniki karty graficznej, po czym zainstaluj ponownie najnowszą wersję:
Nie sprawdzam karty bo to laptop. A sterowniki zrobiłam tak jak napisałaś i nie pomogło. Nadal mam błąd:(
Mam ten sam problem...czy udało Ci się go rozwiązać?
Loona965643 czy masz możliwość ustawienia w grze poprzednich ustawień dla grafiki? W przypadku dalszych problemów podeślij nam także swój aktualny DxDiag.
Przesyłam swój dxDiag ponieważ mam ten sam problem co Loona965643 dodam, że dodalam swoja karte do pliku graphicsCard ale nadal nie mam jej w Config [Found: 0, Supported: 1]
moj dxDiag